Oud medewerker van de fabriek

Gepubliceerd op 28 juli 2016 om 09:22

"Weer een oud werknemer van Berini Emmen ontdekt!"

Vanmiddag kwam Dik van Leeuwen bij de Berinifabriek binnengewandeld om te melden dat hij nog een foto had van een groepje personeel van Berini Emmen.

"Weer een oud werknemer van Berini Emmen ontdekt!"

Vanmiddag kwam Dik van Leeuwen bij de Berinifabriek binnengewandeld om te melden dat hij nog een foto had van een groepje personeel van Berini Emmen. Hij heeft vrijwel de hele periode bij Berini meegemaakt. Hij vertelde dat er niet één biezentrekker bij Berini was, (Wij dachten dat het er maar eentje zou zijn, zoals Piet Bakhuyzen destijds,) maar er waren er altijd wel een stuk of drie; ze moesten de brommerproductie bij houden en dat kon je niet alleen. Dik heeft een voorliefde voor de Jeunesse. Die heeft hij gehad en had zijn vader aan de kop gezeurd: Een Berini Jeunesse moest het zijn. Wat was hij er trots op. Hij vertelde dat hij hem deels een keer uit elkaar gehaald had maar niet meer wist hoe het gezeten had. Helaas verkocht aan iemand van het woonwagenkamp.

Op de foto van 1963, de achterste rij, derde van rechts staat Dik van Leeuwen, wat een jonkie nog he?

Als er mensen zijn die zichzelf herkennen of van anderen de namen weten, of iemand van de foto kennen, wil men dit dan even melden via wheeroma@tele2.nl of 0591 67 41 20???
Je weet maar nooit.


«   »